donderdag 8 maart 2012

Je eigen horloge om de pols?

Vergeet de IWC's, Rolexjes en Tag Heuers.  Je eigen horlogemerk maken is toch veel leuker en origineler?  Bij HK Brandwatches (een Nederlands bedrijf) vinden ze in ieder geval van wel. Kies zelf een van de horlogemodellen en vervolgens printen ze je naam er voor je op. Bij minimaal 12 stuks kosten ze €49,- per stuk. Misschien een beetje 'corny' maar als ik eerlijk ben zien de modellen er  best ok uit (en hebben ze nog prima kwarts uurwerkjes ook). Bestellen doe je hier:  www.hkbrandwatches.nl


5 opmerkingen:

 1. Geachte redactie,

  u heeft de HK-site niet bezocht, anders zou u hebben geweten dat de prijs bij afname van minimaal 12 stuks €49.- per stuk bedraagt (ex. BTW).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo anoniem,
  Bedankt voor de opmerkzaamheid. Kan zijn dat we het verkeerd gezien hebben. Of misschien dat de prijs een jaar geleden wel vanaf 38 Euro X12 was. Ik heb de prijs inmiddels gecorrigeerd.
  Mvg,
  De redactie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtslogan! Tot zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alfajr horloges en klokken houdt u altijd op de hoogte van de juiste gebedstijden waar u ook bent op de wereld. Het is u persoonlijke reminder voor het gebed. Daarnaast laat het u de datum zien, zowel miladi als hijri. Alfajr horloges bestaat al sinds 2000 en staat bekend om zijn hoge qualiteiten en strakke design. Neem een kijk op http://www.alfajrhorloges.nl/overons/ en kies het design wat bij u past en zo heeft u altijd een reminder die u de juiste tijden van het gebed laat weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vraag me af of deze horloges waterdicht zijn?

  BeantwoordenVerwijderen