woensdag 26 januari 2011

Registreer je vintage of nieuwe horloge!

Heb je een mooie verzameling opgebouwd en wil je die aan anderen laten zien? Of wil je er voor zorgen dat je bij diefstal niet met lege handen komt te staan? 

Op horlogeregister.nl kun je je horloge(s) aanmelden en je foto's en gegevens achterlaten. Je serienummer is veilig opgeborgen en je hebt altijd een foto binnen handbereik. Bovendien kun je zaken als onderhoudsdata en vorige eigenaren achterlaten. Een prettig idee als je een horloge een keer wilt verkopen. Maar ook handig voor de verzekering bij diefstal of verlies.

Inloggen doe je met een eigen wachtwoord. Dus ook dat is helemaal safe!

Kijk op www.horlogeregister.nl

3 opmerkingen:

 1. Een vernieuwend en verrassend jaar voor horloges
  Terugkijkend op 2011 zien we veel nieuwe horloges ( Guess horolges Esprit Horloges, Diesel Horloges), maar ook trends die al jaren een groot succes zijn. Denk bijvoorbeeld aan de felgekleurde horloges van Tutti Milano of de oversized horloges van TW Steel. Maar ook de trendy en tijdloze modellen van Esprit en Guess. Het jaar 2011 was een jaar van lef en innovatie maar ook van perfectie en stijl. Wat voor trends kunnen we verwachten en waar kunnen we ons op verheugen? Waar kunnen we ons geld alvast voor opzij leggen?

  Trendy en tijdloos blijft - Esprit & GUESS
  Als er één trend een duidelijk bestaan heeft opgebouwd in de wereld van horloges is het die van de trendy en tijdloze dameshorloges. Er zal altijd vraag blijven naar trendy en tijdloze dameshorloges en gelukkig is hier dan ook een onuitputtelijke bron van ontstaan. Vooral de gevestigde merken hebben inmiddels een breed aanbod van deze horloges. Zo zijn de horloges populair van merken zoals Esprit, DKNY en Guess.

  Hip, trendy en fel - Tutti Milano
  Een opvallende verschijning in de wereld van horloges was die van een nieuwe trend. De horloges gekleurd in felle kleuren zoals groen, blauw, roze , rood, oranje en geel zoals de horloges van Tutti Milano. Deze horloges zijn hip en kunnen perfect met verschillende outfits gecombineerd worden. Mede daarom waren de horloges van Tutti Milano zo ontzettend populair.

  Oversized voor de robuuste man - Diesel & TW Steel
  Een andere opvallende trend was die van de oversized herenhorloges. Steeds meer en meer horlogemerken volgden de trend om XXL-formaat horloges uit te brengen. De horloges van bijvoorbeeld Diesel en TW Steel hadden een diameter van 44 tot 50 mm breed. Het stoere, mannelijke en robuuste uiterlijk dat de horloges hierdoor kregen zorgden ervoor dat deze trend enorm populair werd.

  Zwart en wit voor het gemak - DKNY
  Ook zagen we steeds meer horloges in duo's op de markt verschijnen. Horloges die in zowel de kleuren wit als zwart werden uitgebracht. Dit is een voltreffer gebleken aangezien we met zijn allen hetzelfde gedacht hebben. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Past mijn zwarte horloge van DKNY niet bij mijn outfit van vandaag? Dan draag ik toch gewoon het witte horloge!

  Sportieve horloges - Garmin
  De laatste trend van 2011 die ik hier bespreek is die van de sporthorloges. Hoewel de groep sporthorloges al langer bestaat, zijn de sporthorloges nu echt volwassen geworden. Nog niet eerder was de technologie achter deze horloges zo goed en waren de mogelijkheden van deze horloges zo breed. Ook de prijs van deze groep horloges is bijzonder voordelig en daardoor zijn de horloges van Garmin uitstekend als sporthorloge naast je 'dagelijkse' model.

  Verwachting voor 2012
  Een aantal modellen hebben de trends die we voor 2012 kunnen verwachten al een beetje verklapt. Zo zagen we de DZ7153 van Diesel met de lichtgevende wijzers en indexen en de DZ7163 van Diesel. De verwachting is dat fluorescerend en felle kleuren terug blijven komen in de nieuwe trends en horloges. Dit keer blijft het echter niet bij enkele kleuren maar zal er meer gebruik worden gemaakt van contrasten. Denk bijvoorbeeld aan de makkelijke zwarte en witte modellen met stoere, kleurrijke delen en tinten.

  Ook de sportieve horloges blijven zich ontwikkelen. Hoewel de markt zich nu nog vooral richt op de sportieve hardloper, komen er steeds meer modellen op de markt voor zwemmers en andere sportieve mensen. Er worden nieuwe functies toegevoegd en de modellen worden stijlvoller en kunnen ook voor dagelijks gebruik gedragen worden.

  Het komende jaar wordt een jaar van nieuwe, prachtige modellen en gedurfde trends. Uitstekend voor de sportieveling die graag een horloge met iets extra’s wil of voor de fashionista die juist dat nieuwe, trendy model zoekt. Maar ook als je een makkelijk te combineren horloge zoekt zonder extra’s of felle kleuren. Welk soort horloge je ook zoekt, kijk op: http://www.quickjewels.nl/guess-horloges

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee om zo'n website te laten maken waar je de vintage horloges kunt showen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben toch meer een liefhebber van Esprit horloges

  BeantwoordenVerwijderen